Praxis start campagne met FSC Nederland

Al lange tijd werkt Praxis samen met Dekker Hout en FSC Nederland aan het bestrijden van armoede van inheemse bosgemeenschappen in Bolivia. Een groot onderdeel hiervan is het aankopen van gecertificeerd hout uit de betreffende bossen. Om het belang van gecertificeerd hout meer onder de aandacht te brengen bij onze klanten starten we begin mei 2022 samen met FSC Nederland een tweeweekse campagne. Dit doen we door klanten te informeren over het belang van duurzaam bosbeheer in de tropen, het kopen van FSC-gecertificeerde houtproducten en de toegevoegde sociale, economische en ecologische waarde van gemeenschapshoutproducten uit Bolivia.

Via een social media – en influencer campagne willen we klanten op een laagdrempelige manier informeren over het belang van FSC-gecertificeerd hout en de toegevoegde waarde hiervan op sociaal vlak, het klimaat en de biodiversiteit.

Meer informatie over gecertificeerd hout en het werk van FSC Nederland is te vinden op hun website: https://nl.fsc.org/nl-nl

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.