We help
and
inspire
people to
create the home
of their desires

Over ons

Maxeda DIY Group is de grootste Doe-Het-Zelf retailer in de Benelux met Praxis in Nederland en Brico en BricoPlanit in België en Luxemburg. Deze winkelketens worden vertegenwoordigd door 344 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Maxeda DIY Group heeft meer dan 7.000 medewerkers waarvan ± 60% werkzaam is in Nederland. Alle winkels hebben totaal ruim 1 miljoen m² winkeloppervlakte met wekelijks ruim 1.5 miljoen klanten in de winkel en online. Onze focus ligt continu op het verbeteren van assortimenten, zowel door betere inkoop als door verbetering van onze eigen mer­ken.

Maxeda DIY Group heeft als doel het bouwen van een betere business. Dat was ons doel en dat zal ons doel blijven. Dat symboliseert onze gezamenlijke richting, ambitie en organisatiecultuur. Dit betekent dat we het verschil willen maken voor al onze betrokkenen: onze klanten, onze mensen, onze leveranciers, onze investeerders en ons milieu. Elke winkelketen heeft zijn unieke identiteit. De bron van ons succes is de passie van onze mensen om de klant van dienst te zijn. Bij Maxeda DIY Group is de passie voor de behoeften en wensen van onze klanten de drijvende kracht achter onze organisatie.

Organisatie

Maxeda DIY Group is marktleider in de doe-het-zelf markt in de Benelux met 344 winkels.

Lees verder

Onze strategie

De strategie van Maxeda is om onze organisatie en het leven van onze klanten duurzamer te maken. Met onze strategie 'Make it Sustainable' willen we bouwen aan een duurzame en aantrekkelijke retailorganisatie.   

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.