Building
the best
Brands

Merken

Maxeda DIY Group is retailer van de be­langrijkste merken in de Doe-Het-Zelf markt. Sommige van die merken zijn ons eigendom. Continu ligt onze focus op het verbeteren van assortimenten, zowel door betere inkoop als door verbetering van onze eigen mer­ken.

Onze eigen merken bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onafhankelijke keuringen en wordt bewaakt door ons eigen kwaliteits­team.

Eind 2011 hebben we nieuwe assortimenten van onze eigen merken handgereedschappen en verf op de markt gebracht, in juni 2012 gevolgd door de introductie van onze exclusieve elektrische gereedschappen van eigen merk. We hebben acht eigen of exclusieve merken, waaronder verf, hand en elektrische gereedschappen, sanitaire en decoratieve artikelen en een ruim assortiment tuinartikelen. Speerpunt van onze strategie is dat de kwaliteit van al onze eigen merken gegarandeerd is. Onze eigen merken worden gepositioneerd binnen de kwaliteitssegmenten Goed, Beter en Best. 

Garantievoorwaarden

Klik hier om de garantievoorwaarden in te zien van de eigen merken van Maxeda DIY Group.

Aquazuro

Aquazuro, expertise in water.  

Lees verder

Perfection

Perfection, de ultieme keuze.  

Lees verder

AquaVive

AquaVive, puur genieten.  

Lees verder

Central Park

Central Park, genieten in je tuin.   

Lees verder

Sencys

Sencys, praktische oplossingen voor elke klus.  

Lees verder

MXpower

Klaart de klus!  

Lees verder

DecoMode

DecoMode, jouw huis, jouw stijl.   

Lees verder

Baseline

Altijd laaggeprijsd.  

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.