Ondernemingscode

Sinds onze start vormen integriteit en professionaliteit de kern van onze organisatie. Als Maxeda DIY Group blijven we deze waarden hoog houden en voor onze toekomstige groei is het cruciaal dat we deze waarden begrijpen en ons eraan houden.
Om dit te waarborgen hebben we onze Ondernemingscode opgesteld. Deze bepaalt de norm voor hoe we samenwerken bij het ontwikkelen en leveren van producten, hoe we de waarde van onze groep beschermen en hoe we werken met onze collega’s, klanten, leveranciers en anderen. De Ondernemingscode vertegenwoordigt waar Maxeda voor staat. Wij allen, in de hele organisatie, werken samen volgens onze cultuurwaarden: Open, Actief en Positief.

Alle teamleden bij Maxeda DIY Group en onze winkels - Praxis, Brico en BricoPlanit - dienen zich aan deze code te houden.

Download de Ondernemingscode

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.