Onze mensen/samenleving

Wij willen een inclusieve en diverse werkgever zijn waarin medewerkers met uiteenlopende achtergronden zich welkom en gewaardeerd voelen, en mensen met een begeleidingsbehoefte in hun kracht worden gezet. Wij creëren bewustzijn rondom duurzaamheid bij onze medewerkers door middel van trainingen en organiseren diverse projecten om een bijdrage te leveren aan de gemeenschappen om ons heen.

Duurzaamheidsbewustzijn vergroten bij medewerkers

Door onze medewerkers regelmatig te informeren over onze initiatieven en ze mee te nemen in onze reis, vergoten we hun duurzaamheidsbewustzijn. Zo communiceren we over onze initiatieven via onder andere video’s, Business Updates en ons interne sociale platform. Ook stonden in 2024 onze leveranciers- en productenbeurzen in het teken van duurzaamheid. Een andere manier waarop we onze medewerkers meenemen in onze duurzaamheidsreis is via een twee maandelijkse flyer en nieuwsbrief waarin we de laatste ontwikkelingen op dit gebied delen. Ook laten we medewerkers actief meedenken door ze regelmatig op te roepen hun ideeën voor duurzame initiatieven met ons te delen via een ideeën box.

Diversiteit en inclusie personeelsbeleid versterken

Bij Maxeda DIY Group geloven we dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
Om dit te waarborgen is er een projectgroep Diversiteit & Inclusie actief die zich met deze onderwerpen bezig houdt. Ook hebben we veel stappen ondernomen om de drempel voor mensen met een begeleidingsbehoefte om bij ons te komen werken te verlagen. Zo hebben we takenlijsten waarmee we werken en volgen leidinggevenden HARRIE-trainingen waarin ze leren hoe ze met medewerkers met een begeleidingsbehoefte om moeten gaan.


Onze winkels/HQ's/SC

Lees verder

Onze producten

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.