We help
and
inspire
people to
create the home
of their desires

Duurzaamheid

Een betere wereld begint niet alleen bij jezelf maar ook (en vooral) bij de keuzes die bedrijven maken. Het wordt steeds duidelijker dat de duurzame keuzes van bedrijven een belangrijke impact hebben. Als grootste doe-het-zelf retailer in de Benelux neemt Maxeda daarom haar verantwoordelijkheid in het nastreven van duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen betekent voor ons het bereiken van zakelijk succes met respect voor mens en milieu.

Met onze strategie ‘Maak het Duurzaam’ willen wij de komende jaren bouwen aan een duurzame en aantrekkelijke retail organisatie. Onze strategie op het gebied van duurzaamheid richt zich op drie focusgebieden (Onze mensen, Onze winkels/hoofdkantoren, Onze producten) waarin Maxeda via verschillende bestaande en nieuwe duurzame initiatieven zich inzet om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, de samenleving en onze organisatie. Door in de aankomende jaren deze initiatieven uit te voeren wil Maxeda haar doel waarmaken om in 2030 haar CO2-voetafdruk met 42% te verminderen ten opzichte van 2020 en net-zero te zijn in 2050.   

Onze aanpak
Wij zijn toegewijd om een duurzame bijdrage te leveren aan mens en milieu. Van een verantwoorde inkoop van materialen en producten tot het aangaan van duurzame partnerschappen en het verminderen van plastic. Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers zetten we ons via verschillende duurzame initiatieven in voor een betere wereld.

Corporate Governance

Maxeda DIY Group en haar winkelketens hechten veel belang aan een goede corporate governance.    

Lees verder

Onze focusgebieden

Om als organisatie duurzaam ondernemen te waarborgen, legt Maxeda de focus op drie verschillende gebieden. 

Lees verder

Duurzame initiatieven

Aan alle drie de focusgebieden heeft Maxeda tot 2030 verschillende duurzame initiatieven gekoppeld. 

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.