Carrière

Onze mensen en cultuurwaarden

Onze 7.000 medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor onze organisatie. Ze hebben een passie voor wat ze doen en staan klaar voor collega’s en klanten. Wij geloven erin dat door Open, Actief en Positief te zijn, we op een leuke manier kunnen samenwerken en daarmee het verschil maken. 

Via diverse initiatieven geven we onze medewerkers handvatten om onze cultuurwaarden, Open, Actief en Positief, mee te nemen in hun dagelijkse werk. Dit zie je overal in terug: in de omgang met de klant maar ook in de omgang met elkaar. Door te investeren in onze medewerkers en klanten, en samen te werken als één team in een open, actieve en positieve cultuur, halen we betere resultaten en zorgen we samen voor groei. Elk talent is bij ons welkom. 

Wil je onze vacatures inzien? Klik hier

Heb je inhoudelijke vragen rondom het solliciteren? Stel deze dan via het sollicitatieformulier op de jobsites van Praxis en Brico.

Benieuwd naar de verschillende initiatieven en interessante facts & figures op sociaal vlak over Maxeda? Lees hier onze Sociale Highlights. 

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.