Praxis opent 11e City-winkel

Vanaf woensdag 23 februari hoeven de bewoners van Rotterdam-West niet meer in de auto te springen als ze er tijdens het verven achter komen dat ze een kwast missen, net één schroefje te kort komen voor hun klus of even iets willen zagen. Dan opent namelijk de 11e Praxis City aan de Nieuwe Binnenweg 190 in Rotterdam. Na het succes van de andere twee vestigingen in Rotterdam, kunnen bewoners nu ook in deze stadswinkel terecht voor basis klusbenodigdheden en handige services zoals een maakplaats en verf mengmachineHet team bestaat onder andere uit ervaren collega’s uit de omliggende vestigingen. Zij staan klaar om de klanten te ontvangen en te helpen en adviseren bij het uitvoeren van hun klus.

We hebben het Praxis City concept de afgelopen jaren geëvalueerd en verder ontwikkeld. De City-winkels worden erg gewaardeerd door de consument, vooral door bijvoorbeeld studenten of starters die in de stad wonen. We hebben dan ook zeker de ambitie om meer Cities te openen en de Makers in de binnensteden te helpen met hun klussen.

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.