Praxis Kampen opent met trots zijn energie-neutrale deuren

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Praxis Kampen op donderdag 4 januari zijn deuren heeft geopend op een splinternieuwe locatie op het Melmerpark. Deze verhuizing is het resultaat van een vlot bouwproces en een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Het nieuwe pand symboliseert niet alleen een vernieuwend begin, maar staat tevens bekend om zijn duurzaamheid, waarbij de nieuwste technologieën zijn geïntegreerd. Praxis Kampen onderschrijft onze duurzaamheidsstrategie door de tweede energieneutrale Praxis-winkel te zijn. Met zonnepanelen op het dak, laadpalen voor elektrische voertuigen, een warmtepomp en ledverlichting toont de winkel haar toewijding aan energie-efficiëntie. Dankzij hoge isolatiewaarden en het volledig afscheid van gas minimaliseert Praxis Kampen haar ecologische voetafdruk.

Lees meer over de feestelijke opening, en het geoptimaliseerde assortiment in het gehele persbericht: https://www.praxis.nl/persbericht/Praxis-Kampen-nieuw-verplaatst-en-energie-neutraal-gemaakt 

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.