Praxis biedt snelladers van OG Clean Fuels aan

Vanaf begin oktober kunnen Praxis-klanten hun elektrische auto snel opladen bij vijf Praxis-winkels. In samenwerking met OG Clean Fuels heeft Praxis bij deze winkels laadpalen geplaatst. De laadpalen leveren 100% groene stroom uit Nederland en passen mede daarom binnen de duurzaamheidsambities van Praxis. Corine Duchenne, Algemeen Directeur Praxis: “Naast de uitrol van deze pilot worden onze winkels steeds energiezuiniger gemaakt. Bijvoorbeeld door het installeren van warmtepompen. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking. Zo helpen we klanten niet alleen met het verduurzamen van hun huis door ons productaanbod maar maken we ook elektrisch rijden makkelijker.”

De eerste laadpalen zijn te vinden bij Praxis Almere Stad, Barendrecht, Capelle aan de IJssel, Purmerend en Vlaardingen. De komende tijd worden de snelladers verder uitgerold.

Lees het persbericht hier.

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.