Praxis Almere Haven: de eerste energie neutrale bouwmarkt van Nederland

Op 26 oktober werd Praxis Almere Haven geopend door wethouder van Almere Maaike Veeningen en Managing Director van Praxis Corine Duchenne. Praxis Almere Haven is de eerste energie neutrale bouwmarkt van Nederland. Het oude pand is gesloopt en de compleet nieuwe winkel is uitgerust met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor levert het meer energie op dan het verbruikt en is het klaargemaakt voor de toekomst. Ook het concept van de winkel, het Phygital concept, is gericht op de toekomst. Door de verschillende digitale tools in de winkel ervaren klanten zowel de voordelen van de fysieke winkel als online. Daarnaast zullen er in samenwerking met OG Clean Fuels op een later tijdstip snelladers voor elektrische auto’s bij de winkel worden geplaats.

In de nieuwe winkel zijn onder andere meer seizoenspleinen gecreëerd en is een breder assortiment verlichting, verf en vloeren geïntroduceerd. Ook is de winkel vergroot van 2.581 m² naar 3.399 m². Klanten vinden hier nu alles voor de complete klus en hoeven niet langer uit te wijken naar omliggende steden.

Lees het persbericht hier.

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.