Opening vernieuwde BricoPlanit Brugge

Ook in 2021 gaat Brico door met het renoveren van bestaande winkels en het openen van nieuwe winkels. Zo opende vorige week de vernieuwde BricoPlanit-winkel in Brugge. In de winkel van 12.000 vierkante meter vinden klanten alles wat ze nodig hebben voor hun klus. Ze kunnen er terecht voor de nieuwste technologieën en advies van specialisten, het doel van de winkel is dan ook: doe-het-zelf-klussen mogelijk maken voor iedereen.

De winkel is uitgebreid met 3.000 m², naast de vaste afdelingen is er een groot aanbod aan decoratie producten toegevoegd. Vooral de binnenhuisafdeling is sterk uitgebreid met onder andere een ruim aanbod verlichting en vloerbekleding. Ook is er een nieuw concept rond inbouwkasten waarbij klanten deze op maat kunnen bestellen en is het assortiment buitenschrijnwerk vergroot.  

Natuurlijk zijn biedt de nieuwe winkel ook veel services zoals een selfscan, afzonderlijke plaats voor het afhalen van goederen, thuisbezorging, montage en materiaal verhuur. Winkeldirecteur Gilbert Driege:”We zijn blij dat we ondanks deze uitdagende periode onze deuren kunnen

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.