Nieuw hoofdkantoor voor Brico in Groot-Bijgaarden

Samen met projectontwikkelaar Futurn gaat Brico aan de slag met het realiseren van een nieuw hoofdkantoor in Brussel. Het gloednieuwe gebouw zal gebouwd worden op het bedrijvenpark West Gate in Groot-Bijgaarden. Het pand van 5.043 m² zal plaats bieden aan 264 werkplekken, een winkellabo en magazijn. Het nieuwe hoofdkantoor wordt een duurzaam BEN (bijna-energieneutraal) gebouw, daarnaast zal het worden voorzien van zonnepanelen, zal het regenwater maximaal worden hergebruikt en zullen de kantoorruimten worden verwarmd via klimaatplafonds. Dit zorgt voor een besparing van €25.000 per jaar qua verbruik en onderhoud. Ook wordt er volop ingezet op modulair en circulair bouwen, zo worden alle materialen doordacht gekozen zodat ze zoveel mogelijk herbruikt of gerecycled kunnen worden.

De verwachting is dat het nieuwe hoofdkantoor in 2022 klaar voor gebruik zal zijn. Lees hier het volledige persbericht voor meer informatie. 

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.