Maxeda lanceert eerste online DIY marketplace in de Benelux

Maxeda DIY Group heeft op 2 februari de lancering aangekondigd van een online marketplace op de websites en apps van haar winkelketens Brico, BricoPlanit en Praxis. Daarmee is het de eerste DHZ-retailer in de Benelux die een marketplace start. De marketplace, die geïntegreerd is in de bestaande websites en apps van Brico.be en Praxis.nl, stelt Maxeda in staat om klanten online een oneindig groot doe-het-zelf-assortiment aan te bieden. Hierdoor worden de websites en apps van Brico en Praxis de one-stop-shop voor doe-het-zelf-producten.

Voor de techniek achter de marketplace hebben Brico en Praxis ervoor gekozen om samen te werken met Mirakl, de pionier op dit gebied en het meest geavanceerde SaaS-platform voor zakelijke marketplaces. Ze hebben hun jarenlange ervaring met marketplaces gebruikt voor het ontwerp van Maxeda’s marketplace en gezorgd voor een naadloze integratie in de voor de klanten al bekende kanalen.

Lees het volledige persbericht hier.

 

 

 

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.