Maxeda DIY Group gaat een partnership aan met de A.R.E.N.A. Alliance

Vanaf 27 januari 2020 is Maxeda DIY Group een samenwerking aangegaan met de A.R.E.N.A. Alliance voor de inkoop van doe-het-zelf-, tuin- en decoratieproducten (met uitzondering van Azië). Maxeda is de achtste DIY retailer die zich aansluit bij A.R.E.N.A., naast Hagebau (Duitsland), Le Groupement Les Mousquetaires (Frankrijk), Jumbo (Zwitserland), Bricofer (Italië), Baucenter (Rusland), Dedeman (Roemenië) en Pevec (Kroatië).

“Samenwerken met A.R.E.N.A. is een kans om ons concurrentievermogen op de markt verder te versterken. We zullen ook profiteren van de uitgebreide ervaring en kennis van A.R.E.N.A. bij het onderhandelen”, zegt Guy Colleau, Chief Executive Officer van Maxeda DIY Group.

“We zijn trots om Maxeda DIY Group te verwelkomen als nieuw lid van onze alliantie. Ons team kijkt ernaar uit om samen te werken in dit nieuwe partnerschap waarvan alle betrokkenen profiteren”, zegt Michael Baumgardt, Voorzitter van de raad van bestuur van A.R.E.N.A..

“Maxeda en A.R.E.N.A. Alliance delen een gemeenschappelijke visie op het leveren van producten van de beste kwaliteit voor de beste prijs aan de Europese klant”, zegt Vincent Maïquès lid van Bricomarché (Les Mousquetaires Group) en lid van de raad van bestuur van de A.R.E.N.A. Alliance.

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.