Interview Erik Cuypers met RetailDetail

Onlangs werd Erik Cuypers, Group IT director van Maxeda DIY Group, geïnterviewd door RetailDetail. Erik gelooft niet in de term omnichannel, omdat er alleen maar klanten zijn, geen 'online klanten' of 'offline shoppers'. Erik: "Zeg daarom niet omnichannel maar omniconsumer, want uiteindelijk gaat het om die consument. Van die ‘omniconsumer’ heeft Maxeda DIY Group er acht miljoen. Om het werkelijk rond hen te laten draaien, verzamellen we onder andere 360°-feedback en gebruiken we de loyalty-app."

Na de e-commerce boost tijdens de pandemische jaren zijn retailers op zoek naar een nieuw evenwicht tussen online en offline. Hoe ziet het nieuwe normaal in e-commerce eruit? Welke rol voor marktplaatsen? Hoe verandert de functie van de fysieke winkel in een omnichannel context? Erik Cuypers spreekt over dit onderwerp op het RetailDetail Omnichannel Congres op 23 maart.

Lees het interview hier.

 

 

 

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.