Code of Conduct

De Ondernemingscode vertegenwoordigt waar Maxeda DIY Group voor staat. Wij allen, in de hele organisatie, werken samen volgens onze filosofie ‘Building the Best’ voor onze medewerkers en onze klanten. Al sinds de oprichting van Maxeda zijn onwrikbare integriteit en professionalisme de hoekstenen van ons bedrijf. Bij alles wat we nu doen als Maxeda DIY Group ondersteunen en handhaven wij een serie kernwaarden en principes. Voor onze duurzame groei is het noodzakelijk dat elk van ons deze waarden en principes begrijpt en de integriteit tentoonspreidt die de basis is van ons bedrijf. De Ondernemingscode bepaalt de norm voor hoe we samenwerken bij het ontwikkelen en leveren van producten, hoe we de waarden van onze groep beschermen en hoe we werken met onze collega’s, onze klanten, onze leveranciers en anderen. Wij allemaal bij Maxeda DIY Group en de winkels van Praxis, Brico en BricoPlanit houden ons aan de Ondernemingscode.

Download de Code of Conduct

Samenwerken

Maxeda DIY Group zal zich verder blijven ontwikkelen door te investeren in onze mensen en partners.

Lees verder

Vacatures

Mensen met passie voor klanten zijn altijd welkom bij Maxeda DIY Group en onze winkelketens. We hebben dan ook continu vacatures voor nieuwe medewerkers.

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.