Onze focusgebieden

Om als organisatie duurzaam ondernemen te waarborgen, legt Maxeda de focus op drie verschillende gebieden:

Onze mensen

Verbinding zoeken met onze mensen

Wij willen een inclusieve en diverse werkgever zijn waarin medewerkers met uiteenlopende achtergronden zich welkom en gewaardeerd voelen, en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun kracht worden gezet. Wij creëren bewustzijn rondom duurzaamheid bij onze medewerkers door middel van trainingen en zetten interne ambassadeurs in om deze boodschap kracht bij te zetten.

Onze winkels/hoofdkantoren

Reduceren van CO2-voetafdruk van onze winkels/hoofdkantoren

Maxeda’s winkeloperatie omvat 344 winkels in België, Luxemburg en Nederland en 2 hoofdkantoren in Brussel en Amsterdam. Door bespaarmaatregelen te nemen binnen onze winkels/hoofdkantoren en toekomstbestendige oplossingen te implementeren wil Maxeda haar CO2-voetafdruk verlagen. 

Onze producten

Verduurzamen van en met onze producten

Maxeda wil een bijdrage leveren aan het bouwen van een duurzame toekomst en een positieve invloed hebben op de wereld. Door het gebruik van minder plastic en het beperken van grondstofuitputting en -vervuiling reduceren wij onze milieu impact. Wij vergroten het assortiment en de zichtbaarheid van duurzame producten, zodat wij klanten helpen met het verder verduurzamen van hun woning.

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.