Code of Conduct

De Ondernemingscode bepaalt de norm voor hoe we samenwerken bij het ontwikkelen en leveren van producten, hoe we de waarden van onze groep beschermen en hoe we werken met onze collega’s, onze klanten, onze leveranciers en anderen. De Ondernemingscode vertegenwoordigt waar Maxeda DIY Group voor staat. Wij allen, in de hele organisatie, werken samen volgens onze filosofie ‘Building the Best’ voor onze medewerkers en onze klanten.

Al sinds de oprichting van Maxeda zijn onwrikbare integriteit en professionalisme de hoekstenen van ons bedrijf. Bij alles wat we nu doen als Maxeda DIY Group ondersteunen en handhaven wij een serie kernwaarden en principes. Voor onze toekomstige groei is het noodzakelijk dat elk van ons deze waarden en principes begrijpt en de integriteit tentoonspreidt die de basis is van ons bedrijf. De Ondernemingscode bepaalt de norm voor hoe we samenwerken bij het ontwikkelen en leveren van producten, hoe we de waarden van onze groep beschermen en hoe we werken met onze collega’s, onze klanten, onze leveranciers en anderen. Wij allemaal bij Maxeda DIY Group en de winkels van Praxis, Brico en BricoPlanit moeten ons houden aan de Ondernemingscode.

Download de Code of Conduct

Duurzaamheid

Maxeda DIY Group neemt haar verantwoorde­lijkheid in het streven naar duurzaam onder­nemen.

Lees verder

Onze focusgebieden

Om als organisatie duurzaam ondernemen te waarborgen, legt Maxeda de focus op drie verschillende gebieden.

Lees verder

Duurzame initiatieven

Aan alle drie de focusgebieden heeft Maxeda tot 2030 verschillende duurzame initiatieven gekoppeld. 

Lees verder

Maxeda DIY Group

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.